Калорійні продукти не варто їсти у великій кількості, а тим паче на початку дня.

Дієтологи назвали п'ять продуктів, через які можна швидко набрати вагу, пише Eat This, Not That.

Кавові напої

Кава, в якій є вершки та штучні підсолоджувачі, додає калорій. Тому регулярно такі напої вживати не варто. Відомо, що кава з подібними добавками пов'язана зі збільшенням ваги та накопиченням жиру на животі.

Не корисні сніданки. Фото: Youtube

Вівсяна каша

При додаванні родзинок або банана, а також цукру, ви легко можете отримати понад 500 калорій з простих вуглеводів. До того ж ці вуглеводи дуже швидко засвояться і ви незабаром знову відчуєте голод. Крім того, вони викликають сплеск рівня інсуліну, який зупиняє спалювання жиру та сприяє збільшенню кількості жиру в ділянці живота.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Не корисні сніданки. Фото: Youtube

Яєчня-бовтанка

Проблема із вживанням яєць виникає тоді, коли їх змішують із олією. І це додає сотні зайвих калорій у страву. Краще під час смаження розподіляйте олію по сковороді за допомогою пульверизатора.

Не корисні сніданки. Фото: Youtube

Булочки

Круасани, кекси, булочки — це лише кілька видів випічки на сніданок, які можуть спричинити небажаний жир на животі. Це пов'язано з тим, що такі продукти пройшли сильну обробку і містять рафіновані вуглеводи, що сприяють збільшенню ваги. Крім цього, у випічці багато доданого цукру, і вона калорійна.

Не корисні сніданки. Фото: Youtube

Пластівці для сніданку

У них у великих кількостях містяться рафіновані вуглеводи та доданий цукор. І це безперечно може призвести до збільшення обхвату талії.

Не корисні сніданки. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що де категорично не можна використовувати золу на городі? Як правильно сипати її, щоб не нашкодити.

Як повідомляв "Знай.ua" не впізнаєте свій організм: що буде, якщо з'їдати по огірку щодня.

Також "Знай.ua" інформував, забудьте про ГМО та не турбуйтеся про дітей: генетик розповіла, чому не варто бояться цих організмів.