Землю регулярно накривають магнітні бурі різної потужності, але здебільшого вони негативно відбиваються на самопочутті метеозалежних людей. Втім, є способи полегшити стан протягом цього періоду. Про це пише портал ua-novosti.

За словами фахівців, менш схильні до впливів коливань магнітного поля люди, які ведуть здоровий спосіб життя. Найскладніше пережити період магнітних бур тим, хто більш вразливий до будь-яких захворювань. Однак стан можна значно покращити, якщо дотримуватись деяких правил.

Магнітні бурі. Фото: Youtube

Так, якщо геомагнітна буря застала зненацька, то фахівці радять знизити фізичну та розумову активність. По можливості потрібно відпочити та виспатися. Вкрай важливо дотримуватися спеціального режиму харчування та пиття.

Магнітні бурі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Прийоми їжі повинні бути регулярними та у певний час. Вгамовувати спрагу найкраще звичайною водою і в жодному разі не вживати алкогольні напої. Хорошим рішенням буде додати до раціону більше свіжих овочів і фруктів. Також не завадять помірні фізичні навантаження, навіть звичайна прогулянка на свіжому повітрі піде на користь.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на Сонці вибухнула незвичайна пляма: Землю накриє хвиля потужної магнітної бурі.

Також наш портал інформував, щодня свідомо додаємо: дієтологи назвали продукт, який гробить серце.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ця звичка може коштувати здоров'я: медики розповіли, чого не можна робити під час і одразу після їди.