Сніданок надзвичайно важливий для здоров'я людського організму, тому багато хто з дитинства запам'ятовує головне — не можна їм нехтувати.

Оскільки від нього залежить настрій та енергія протягом усього дня. Ось і доктор медичних наук, кардіолог Нік Вест вирішив окремо підійти до цього питання, щоби додатково розповісти - що він вживає, щоб серце завжди було здоровим.

Сніданок в ліжко. Фото: скрін youtube

Одна з його рекомендацій – включати в ранковий сніданок фрукти, які містять велику кількість клітковини та вітамінів, при цьому мають низький вміст цукру. Наприклад, ягоди, яблука і навіть ананаси.

Він часто поєднує їх із нежирним йогуртом і гранолою для забезпечення додаткового припливу клітковини. Іноді чоловік дозволяє собі яєчню з авокадо та цільнозерновими тостами.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Хоча авокадо з яйцем дуже корисні, лікар не рекомендує їх постійно вживати на сніданок через вміст жирів та холестерину.

Також важливо обмежувати споживання цукру, оскільки він підвищує ризик серцево-судинних захворювань, таких як стенокардія, серцевий напад, інсульт та інші.

Сніданок, скріншот: Youtube

Щоб уникнути проблем, слід уникати продуктів із високим вмістом холестерину, а це все те смачне, що може виявитися у нас на тарілці — фаст-фуд, бекон, ковбаса, жирні молочні продукти тощо.

Крім того, що цікаво, зранку він радить випивати чай чи каву, бо вони допоможуть знизити артеріальний тиск. Найголовніше не переборщити із добовою "дозою" - вона складає всього 2-5 чашок.

Нагадаємо, спробуйте їсти не тільки м'якоть авокадо, але й кісточку і ви точно здивуєтеся: як вжити в їжу

Як повідомляв "Знай.uа", від печії до болю в животі: ендокринолог пояснив, кому небезпечно вживати гречану кашу

Знай.uа писав, дієтолог назвав продукти, які просто обожнює наше серце: буде здоровим як ніколи