Зменшити ризик появи хвороб серця можна, якщо стежити за раціоном харчування. Зокрема велику роль відіграє те, що людина п'є протягом дня. Деякі популярні напої збільшують ризик серцевого нападу. Про це пише ua-vestnik.

У світі багато різних спокус у вигляді смачної, але шкідливої ​​їжі, а також напоїв. Їх вживання може призвести до різних проблем з організмом, зокрема серцевих захворювань. Так, лікарі назвали найпопулярніші напої, які при постійному вживанні підвищують ризик серцевого нападу.

Солодкі напої. Фото: скрін youtube

Кава

Багато людей починають день саме з цього напою і не дарма, адже у невеликих кількостях кава корисна і навіть може знизити ризик серцевої недостатності. Однак є випивати в день шість і більше кухлів даного напою, то в крові підвищується кількість жирів та збільшується ризик серцевого нападу.

Кофе, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Газована вода

У таких напоях міститься величезна кількість цукру, що є головною причиною їх небезпеки. Регулярне споживання содовою з величезною часткою ймовірності привіт до проблем зі здоров'ям, зокрема, може спровокувати серцевий напад.

Молочні коктейлі

На перший погляд, такі напої можуть здатися невинними, проте все зовсім не так. У них міститься не лише багато цукру, а й насичених жирів. Такий "тандем" суттєво збільшує ризик проблем із серцем.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв від печії до болю в животі: ендокринолог пояснив, кому небезпечно вживати гречану кашу.

Також наш портал інформував, дієтолог назвала важливі продукти для здоров'я нашої печінки – не розвалиться після 30 років.

Крім того, ми писали, дієтолог назвав продукти, які просто обожнює наше серце: буде здоровим як ніколи.