Деякі продукти можуть негативно відбиватися на здоров'я шкіри. Наприклад, популярна їжа підвищує ризик появи так званої "апельсинової кірки" або відомого всім целюліту. Про це пише інформаційний портал novamed.

Фахівці попереджають, що кава, соєвий соус та фастфуд можуть стати причиною появи целюліту. Також не варто зловживати сухариками, чіпсами та іншими снеками, оскільки вони можуть мати такий самий ефект.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Загалом рекомендується максимально скоротити споживання продуктів, виготовлених з пшеничного борошна, а також цукру, солі та майонезу. Негативно впливають на здоров'я шкіри та солодкі газування, а також покупні соки та алкоголь.

Продукти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Для того, щоб шкіра залишалася досконалою, дуже важливо нормалізувати сон, мінімізувати стрес і регулярно займатися спортом. Також існує ціла низка смачних і корисних продуктів, які мають на шкіру омолоджуючий ефект. До них входять лосось, устриці, волоські горіхи, а також цитрусові, ківі полуниці, броколі та солодкий перець.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, список корисних продуктів, які додадуть вам зайвих кг при схудненні: придивіться уважніше.

Також наш портал інформував, від яких звичок краще відмовитися, щоб не розсипатися дуже рано: багато хто цим зловживає.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що потрібно додавати в їжу, щоб знизити ризик хвороб серця та діабету: доступний та корисний продукт.