Деколи навіть якісний пральний порошок не завжди дає той результат, на який очікуєш. Втім, є цікавий і простий лайфхак, що дозволяє посилити дію порошку, навіть якщо він бюджетний. Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Якщо пральний порошок не може впоратися з плямами на одязі, то доводиться витрачатися на якісні засоби для виведення плям. Однак існує альтернативний і набагато дешевший метод, який ні чим не поступиться ефективністю.

Пральна машина. Фото: скрін youtube

Як працює лайфхак

Посилити дію навіть найдешевшого порошку можна за допомогою звичайного нашатирного спирту, який чудово справляється із забрудненнями будь-якої складності.

Пральна машина. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Такий метод використовували ще наші бабусі для ручного прання, але його можна скоригувати і для сучасних реалій. Так, у барабан пральної машинки слід налити близько 40 мл нашатирю та почати стандартний процес прання. При цьому немає значення, який використовується порошок.

Як зазначається така проста хитрість може допомогти досить якісно очистити речі і не витрачатися на дорогі засоби для виведення плям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко і ефективно впоратися з пліснявою у ванній кімнаті: знадобиться 15 хвилин і кілька лимонів.

Також наш портал інформував, як почистити картоплю, моркву та інші овочі без ножа: точно не поріжете і завжди використовуватимете.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися харчової молі та запобігти її повторній появі в будинку: простий, але працюючий лайфхак.