Досить поширеною є проблема того, що у холодильнику не вистачає місця. Збирається велика кількість страв і після чергового походу до магазину вже немає місця щоб покласти нові продукти. Здається, що на поличках виникає справжній хаос.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Про маленьку хитрість, якою здавна користуються, щоб навести лад у холодильнику.

Вам знадобиться лише одна 6-літрова пляшка з-під води та ножиці (можна замінити канцелярським ножем).

У ємності обережно відріжте шийку та дно. Для того, щоб навести лад у холодильнику, потрібна лише центральна частина. Поділіть її на 2-3 кільця (тут все залежить від висоти, яка вам необхідна).

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

холодильник

Потім виберіть кілька тарілок, діаметр яких трохи більший за кільце з-під пляшки. До посуду можна викладати залишки їжі чи закусок. Далі навколо нього розміщують наступне кільце, ставлячи зверху другу тарілку, і так далі. Такі "піраміди" можуть мати кілька ярусів. Важливо лише стежити, щоб тарілки не були перевантажені.

Завдяки такій "вежі" ви зможете організувати зберігання їжі на поличках холодильника, коли її стає надто багато.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, секретний лайфхак для прання, про який знають одиниці: лише один компонент зробить речі м'якшими і видаляє будь-які плями.

Також наш портал інформував, як відмити витяжку від бруду та жиру без покупної хімії: простий та дієвий спосіб, який оцінить кожна господиня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, забудете про цю проблему: як запобігти намерзанню льоду в морозильній камері, корисний лайфхак.