Курку досить складно зіпсувати, адже це один із найпростіших видів м'яса, проте багато господинь підбирають не ті спеції, через що смак може вийти ненасиченим і навіть зіпсованим.

Стандартно для запеченої курки обирають такі спеції: часник, мелена паприка, куркума, розмарин, чебрець і майоран. Справа в тому, що змішувати їх вкрай не рекомендується, тому що замість апетитної та смачної страви вийде суцільне розчарування. Однак не варто забувати, що сіль та перець завжди доречні.

Курка на солі. Фото: скріншот youtube

Так, часником краще натирати шкірку курки, завдяки чому вона матиме пікантний аромат і смак. Також його часто "ховають" під шкірку та курку. У будь-якому випадку, це вірний і простий спосіб, який точно не зіпсує вашу вечерю.

Тимьян має сильний аромат і гострий пряний смак, який нагадує кмин і аніс. Його краще використовувати для приготування філе. З іншими частинами курки чудово поєднується розмарин чи майоран.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Спеції на ринку, скріншот відео

Куркума надасть курці особливий смак, з гостротою. Вона підходить для запікання та для смаження. А ось бульйону, крім аромату та смаку, куркума ще подарує золотистий колір.

Раніше ми писали про те, що чистить кишечник, судини і печінку, як мітла: буряковий квас, який замінить всі шкідливі ліки

Як повідомляв Знай.ua, хліб, йод і молоко зроблять огірки та бадилля найзеленішими в окрузі: 2 перевірені рецепти, щоб не сидіти на городі дарма

Також портал Знай.ua писав, що від яких звичок краще відмовитися, щоб не "розсипатися" дуже рано: багато хто цим зловживає