Розлад травлення - проблема, з якою ризикує зіткнутися кожен і не завжди під рукою можуть бути потрібні лікарські засоби. У такому разі для першої допомоги можна скористатися натуральними ліками – травами. Про це пише beautytips.

При розладі травлення краще не займатися самолікуванням та негайно проконсультуватися у спеціаліста, але для першої допомоги можна спробувати скористатися деякими лікарськими травами.

Дискомфорт в животі. Фото: YouTube

Розмарин

Розмарин має антиспазматичну та антипаразитарну дію, допомагає відновити нормальну роботу травної системи. Вживання цієї рослини допомагає стимулювати кровообіг і розслабити шлунок, що допомагає при здутті живота або запорі.

Шавлія

Шавлія має антибактеріальні та антиспазматичні властивості, допомагає скоротити утворення шлункових газів. Крім того, він нормалізує роботу травної системи за рахунок ефірних олій, які затримаються у ньому.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Дискомфорт у животі. Фото: скрін youtube

Кмин

Кмин допомагає позбутися хворобливих відчуттів при розладі травлення, а також має антисептичні властивості та стимулює секрецію травних залоз.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, що простіше не виходити з дому? Як полегшити симптоми метеозалежності - поради від лікаря.

Також наш портал інформував, який чай заварити при головному болі: розслабить і позбавить дискомфорту.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, лікар назвав корисні властивості помідорів – особливо для чоловіків – але кому їх краще не їсти.