Дезодорант може закінчитися в найневідповідніший момент, але це не привід впадати у відчай, оскільки є кілька способів замінити його альтернативними і натуральними засобами. Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Захист від запаху поту дуже важливий, особливо в сонячні періоди. Як виявилося з цим завданням чудово справляються не лише покупні кошти. Так, топ-4 засоби, що можуть замінити дезодорант.

Дезодорант. Фото: скрін youtube

Крохмаль

Звучить несподівано, але насправді крохмаль може знизити інтенсивність вироблення поту. Але важливо враховувати, що ефективність у цьому питанні демонструє саме кукурудзяний, а не картопляний різновид.

Сік лимона

Лимонна кислота здатна знизити активність бактерій, а отже, і неприємний запах не виникатиме.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Лимон, скріншот з відео

Сода

У чашці води розчинити пару щіток соди і засіб від поту готовий. Розчином слід обробити зону пахв і зайві запахи будуть усунені.

харчова сода, ілюстративне фото з вільних джерел

Ефірні олії

Ефірні олії мають яскраво виражені аромати, які можуть "затьмарити" неприємні запахи. Наносити слід зовсім небагато олії, оскільки дуже різкі запахи можуть спровокувати головний біль.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко і ефективно впоратися з пліснявою у ванній кімнаті: знадобиться 15 хвилин і кілька лимонів.

Також наш портал інформував, як почистити картоплю, моркву та інші овочі без ножа: точно не поріжете і завжди використовуватимете.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися харчової молі та запобігти її повторній появі в будинку: простий, але працюючий лайфхак.