Метеозалежні люди відчувають цілий "набір" неприємних симптомів, коли погодні умови різко змінюються. Іноді вони відчуваються настільки сильно, що просто вибиває з колії.

Зокрема, при метеозалежності може бути легке нездужання, порушення ритму серця, головний біль та проблеми зі сном. При цьому тиск сильно скаче, а дратівливість посилюється. Терапевт підказала, як людям із такою особливістю полегшити свій стан.

Метеозалежність, скрін Youtube

"Якщо ви не впевнені в причинах погіршення стану, необхідно пройти обстеження у лікаря, адже дискомфорт може бути викликаний не тільки мінливою погодою, а й захворюваннями хребта, іншими проблемами", – зазначила лікар.

Коли ви чітко усвідомили, що це метеозалежність, а не захворювання, лікар рекомендує приймати спазмолітики, пити більше води. З найбільш перспективних методів - загартовування тіла, спорт.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

"Якщо відчуваємо спазми голови, приймаємо спазмолітики, болять суглоби – застосовуємо звичайне лікування. Хороший принцип: не виходити з дому і вкотре не ризикувати своїм здоров'ям, якщо ви відчуваєте погіршення стану", - додала вона.

Також метеозалежним людям варто відмовитися від шкідливих звичок, вести здоровий спосіб життя та контролювати харчування.

Дієта, фото freepik

Нагадаємо, у багатьох з нас є цей "склад": що не можна зберігати на підвіконні та з яких причин

Раніше ми писали про те, що повільно "вбивають" техніку: популярні помилки при використанні пральної машини