Хлібобулочні вироби і сам хліб точно не сприяють здоровому харчування і схудненню. Дієтологи радять відмовитися від цих продуктів, якщо ви хочете скинути зайву вагу. Однак деякі види все ж таки не зашкодять фігурі.

Ці види хліба можна купити у вільному доступі, а ціни відрізняються несуттєво. Більш того, багатьом вони здаються навіть смачнішими, ніж звичайний батон або чорний хліб.

Ціни на хліб, фото: Знай.ua

Житній

Цей хліб корисніший тим, що містить набагато менше глютена, а значить можна забути про здуття живота та дискомфорт. Також житній буде набагато ситніше звичайного завдяки клітковині, але в той же час у ньому менше калорій. Такий хліб активує обмін речовин та позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.

Єсейський

Сорт хліба складається з пшениці, жита, ячменю, сочевиці, полби та проса. Також це відмінне джерело білка та амінокислот, тому він корисний для організму.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Льняний

Селен, калій та магній – все це є в хлібі з льону. Користь можна отримати завдяки вмісту клітковини, корисних жирів та фітоестрогенів. Можете не боятися про шкоду фігурі при регулярному споживанні лляного хліба.

Дієта, фото freepik

Раніше ми писали про те, що практичний лайфхак для прибирання в кухні: як швидко і легко відмити підлогу від жиру та плям без побутової хімії

Як повідомляв Знай.ua, круте добриво зі свіжої кропиви, ваша розсада скаже "дякую": більше вона нікого не вжалить

Також портал Знай.ua писав, що міру потрібно знати у всьому: що буде, якщо вжити занадто багато кофеїну - симптоми передозування