З українськими господинями поділилися корисним лайфгаком, який допоможе не використати багато олії.

Зараз ціни в Україні злетіли букаально на все і так не хочеться перевитрачати ту саму олію. Тож чому б не скористатися дієвим лайфгаком за економією.

Цим секретом поділився у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Рецепти для подруг".
Кожна господиня для своїх щоденних страв використовує олію. Однак це може бути не завжди зручно, адже шийка у пляшки з маслом велика і так можна багато її використовувати. Однак цей лайфхак допоможе мінімізувати використання олії.

Олія, фото з фейсбук

Отже, зазвичай коли господиня купує масло, то відкручує його і відриває "чеку" і вкидає її у смітник, але цього робити не варто. Для того, щоб зменшити витрату рослинної олії, треба її перевернути і засунути в пляшку, хвостиком вниз. Таким чином шийка пляшки буде наполовину закрита і ви не використовуватимете занадто багато олії.

Олія, фото з фейсбук

Нагадаємо про практичний лайфгак для прибирання на кухні: як швидко і легко відмити підлогу від жиру та плям без побутової хімії. Хитрий трюк, який спростить життя та заощадить час кожної господині.

Раніше ми повідомляли про секретний лайфгак для прання, про який знають одиниці: всього один компонент зробить речі м'якшими і видалить будь-які плями.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також стало відомо, що не тільки картоплю посмажити: як олія може допомогти у вирішенні побутових завдань, унікальні лайфгаки.