Сильний біль у спині - серйозний привід для занепокоєння, з яким краще не жартувати і одразу звертатися по допомогу до фахівця. Нерідко до такого стану можуть призвести щоденні звички, про які не завжди можна здогадатися. Про це пише видання The Sun.

Так, фізіотерапевт Семмі Марго зазначає, що причиною болю в спині може бути стрес, причому як фізичний, так і емоційний. Важливо не забувати про відпочинок, але в той самий час періодично робити легкі вправи, щоб привести тіло в тонус.

Біль у спині. Фото: скрін youtube

Професор ортопедичної хірургії Ніл Ананд наголошує, що біль у спині може бути спровокований неправильними умовами для сну. Наприклад, не всі замислюються, що для сну потрібна подушка, яка підтримуватиме шию паралельно матрацу. Наприклад, якщо використовується жорсткий матрац, то потрібно вибирати товщу подушку, тому що в цьому випадку плече менше прогинатиметься.

Біль в спині. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Фізіолог у Національному тренувальному центрі Orlando Health Натаніель Мелендес постійне згинання шиї у поєднанні з неправильною позою, в якій ви сидите, може призвести до хронічних болів у спині.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, насправді нічого не лікує: нарколог розкрив марність "потужного заспокійливого", віддайте котикам.

Також наш портал інформував, що "безпечна" норма алкоголю: лікар-нарколог розповіла, скільки можна випити, щоб не нашкодити здоров'ю.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ефективно реанімувати нігті та шкіру рук за 15 хвилин: маска з натуральних компонентів.