Всі жінки хочуть мати здорове та розкішне волосся, а використовують для цього різні методи. Одні довіряють виключно салонним процедурам, інші не бояться експериментувати з домашнім доглядом. І правильно роблять, адже багато способів дійсно ефективні і не так сильно б'ють по бюджету.

Ця порада підійде тим, хто хоче покращити стан волосся, але при цьому обійтися мінімальними витратами. Підказала його популярна блогерка з Амстердама на своєму TikTok-акаунті. Він передбачає використання засобу, який є у багатьох, але навіть якщо ні, його дуже легко можна дістати. Йдеться про кавову гущу.

Кавова гуща, фото infovend

Застосовувати кавову гущу дуже просто, а діє вона як скраб - відлущує відмерлі клітини шкіри, тим самим оновлює її і сприяє тому, щоб волосся росло м'яким і блискучим.

У шампунь необхідно додати одну чайну ложку кавової гущі та нанести на шкіру голови. Далі потрібно промасувати, але не переходити на всю довжину волосся та змити теплою водою. Не забудьте використовувати кондиціонер або маску для живлення.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Раніше ми писали про те, як ефективно реанімувати нігті та шкіру рук за 15 хвилин: маска з натуральних компонентів

Як повідомляв Знай.ua, шкіри буде м'якою і гладкою, наче шовк: як самостійно приготувати скраб для тіла з кавової гущі.

Також портал Знай.ua писав, що всього 10 секунд для перевірки парфуму: як відрізнити оригінал від підробки прямо в магазині