Гастрит неприємна хвороба, яка заважає повноцінно та з насолодою проживати життя. Однак і від такої неприємної хвороби є методи лікуваня.

Як розповіла доктор Юлія Єсипенко, гастрит чи запалення слизової оболонки шлунка, що призводить до розладу функцій органу, потребує безперечної участі у процесі медицини. Пише про це zhenskiy.kyiv.

Гастрит. Фото: Youtube

Основою лікування фахівець називає ерадикаційну терапію із включенням антибіотиків, а також так звану замісну терапію з використанням шлункового соку, пепсину та іншого.

Крім цього, існують такі методи, як корекція порушень кишкового травлення, фізіотерапія та лікування мінеральними водами.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

При цьому лікар нагадує про те, що людина і сама має брати участь у своєму оздоровленні. Насамперед необхідно пам’ятати у тому, що з гастриті деякі продукти подібні до отрути.

Біль у животі, фото gdp3podolsk

Тому, щоб не посилювати хворобу, зі свого раціону треба повністю прибрати або обмежити до мінімуму споживання солі та спиртного. Чай і каву пити рідко і це повинні бути не міцні напої.

Та й культура їжі при гастриті також особлива. Їсти необхідно за режимом, кожні дві-три години, а порції мають бути невеликими, щоб не дозволити організму відчути навіть найменші ознаки переїдання.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що у яких випадках військові втрачають право на компенсацію після отримання поранення чи інвалідності: важливі нюанси.

Як повідомляв "Знай.ua" невидима отрута для здоров'я: господиням розповіли всю правду про шкоду рідин для миття посуд.

Також "Знай.ua" інформував, жінка купила в магазині банани, але у "подарунок" їй попався скорпіон: укусу було не уникнути.