Дітей змалку обмежують у споживанні шкідливої ​​їжі і вчать, що можна і не можна. Існують продукти, які завдають неймовірної шкоди здоров'ю, а лікарі прирівнюють їх до наркотиків та нікотину.

Йдеться про очевидне - пончики, піцу, пластівці, газовані напої та іншу шкідливу їжу. Вчені переконані, що ці ультраперероблені продукти діють, наче наркотичні речовини та нікотин. Тобто викликають реальну залежність.

Газовані солодкі напої

Такого висновку дійшла група дослідників на чолі з професором психології університету Мічігану Ешлі Гіргардтом. До небезпечних продуктів вони віднесли чіпси, випічку, цукерки, пластівці, пончики, газовані напої та багато іншого. Все, де зашкалює вміст цукру, штучних ароматизаторів та консервантів.

Ці продукти справді смачні, але в той же час дуже калорійні. Їх регулярно споживання загрожує розвитком ожиріння, цукрового діабету та інших захворювань. На жаль, така їжа дуже популярна у всьому світі, особливо в США.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Шкідлива їжа, фото rubic

Їхня дія схожа на те, що робить з людьми наркотик - затаскує в яму, з якої важко вибратися. Всі компоненти цієї шкідливої ​​їжі підсилюють смак, через що їх хочеться дедалі більше.

Нагадаємо, смачно, але потім сумно: як уникнути появи плям на зубах після кави та червоного вина

Раніше ми писали про те, що наскільки корисна картопля в мундирі і оселедець на столі: правильно харчувалися і навіть не знали про це

Як повідомляв Знай.ua, як усунути неприємний запах з рота у домашнього улюбленця