У Тернополі молодята зареєстрували не тільки шлюб, а й рекорд Вони прийшли на одруження в вишиванках, а з собою принесли аксесуари з таким же орнаментом. У них виявилася найбільша кількість речей з вишивкою. Рекорд зафіксував і підтвердив експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський.

Молодята Володимир Гоцко і Ольга Коропчук зареєстрували свій шлюб на острівці любові в парку біля Тернопільського ставу. Голова новоствореної сім'ї розповів, що вони дуже люблять вишиванки і будуть цю традицію підтримувати і в майбутньому.

На плаття нареченої Ольги вишиті дерева і птиці на їх гілках. Такий же орнамент був відтворений і на сорочці нареченого. Цей елемент називається «сімейне дерево». Ольга Гоцко зазначила, що ці ж елементи вишиті на одязі гостей і на весільних аксесуарах.

"Національний рекорд України в Тернополі встановлено. 50 елементів особливої ​​вишивки на одному весіллі. Молодята тільки одружилися, а вже рекордсмени", - розповів експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський.

Експерт зафіксував 50 елементів, на яких був вишитий елемент сімейного дерева - плаття і сорочка молодят, одяг гостей, подушки для кілець, рушники і навіть подарунки. Вишивала Галина Коропчук - мама нареченої і її родичі. На всю роботу пішло півтора місяці.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі планували провести масове одруження і поставити рекорд, створивши єдиний ансамбль вишиванок.

Також Знай повідомляв, що найшвидший у світі людина встигла стати батьком.

Нещодавно Знай передавав, що холостяг Добринін збирається одружується і натякнув про вагітність Квіткова.