1 травня 1941. Парад на Червоній площі, Москва. Реально, очі вас не обманюють – це багато високопоставлені офіцери Рейху на пропагандистському параді своїх союзників з червоно-фашистського СРСР.

А перед цим:

- з щоденника Геббельса: "Росіяни (СРСР) поставляють нам навіть більше, ніж ми хочемо мати. Сталін не шкодує зусиль, щоб подобатися нам. У нього, мабуть, достатньо причин для цього".

- "Витяг з рішення Політбюро ЦК ВКП (б)": ПЗС / 176, 03.06.41 р

1. Дозволити Наркомвнешторгу з особливих запасів провести постачання в Німеччину на виконання договору: - міді 6000 тонн, 1500 тонн нікелю, олова 500 тонн, молібдену 500 тонн, вольфраму 500 тонн.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

2. Дозволити УГР видати Наркомвнешторгу 300 тонн молібден-концентрату з вмістом металу 51% в обмін на ферромолибден за коефіцієнтом змісту. "Пост. РНК № 1461-532сс. 3 / VI-41р".

Військовий парад в Москві, скрін з відео

- Сталін 28.09.1939 р.: "Якщо Німеччина потрапить у важке становище, то вона може бути впевнена, що радянський народ прийде Німеччини на допомогу і не допустить, щоб Німеччину задушили. Радянський Союз зацікавлений у сильній Німеччини і не допустити, щоб Німеччину повалили на землю".

- Литвинов: "...Німеччина займає перше місце в радянському експорті..."

А росіян (та інших національностей на жаль) кидали потім тисячами тонн в атаку бездумно не шкодуючи. А потім були концтабори Сталіна, втрати немислимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дніпрянка врятувала від концтабори сотні поранених в Другу світову – красуня в білому халаті наплювала на страх і фашистів.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що золото Третього Рейху лежало в глибокій шахті, знайти його допомогли...

Також портал "Знай.иа" писав, що розсекречений найважливіший документ про Гітлера – він дійсно це зробив.