Джон Екхарт народився з жахливою травмою, проте це не завадило чоловіку досягти висот у різноманітних професіях. Він став відомим як Джоні"Пів хлопця" Ек, однак доля була жорстокою до нього.

У 1911 році в Америці жінка народила двійню: старший близнюк Роберт народився повністю здоровим хлопчиком, а от молодший син - Джон - народився з агенезією, станом, коли при народженні одна частина тіла нерозвинута взагалі або ж мінімально.

Хоча акушерка переконувала матір у швидкій смерті малюка, Джон не помер, а навпаки розвивався дуже активно: йому легко давались науки, він мав багато хобі, товаришував з людьми. Оскільки етика початку минулого століття дозволяла перетворювати життя людини з вадами розвитку на розвагу і трюкацтво, маленький Джон активно займається акробатикою, музикою. Тобто, усім тим, що допоможе йому бути цирковим або бродячим артистом. Потрібно підкреслити, що рідний брат Джона завжди був поруч із ним у всіх починаннях брата, підтримував його, допомагав і захищав.

Джонні Ек, фото з вільних джерел

Кар'єра в цирку йшла вгору, Джона запросили знятись у фільмі “Потвори,” в якому знімались не лише люди з вадами фізичного розвитку, але й ментального. Публіка не була готова дивитись на такий фільм, а тому він пролежав на полиці до 1960-х. Після зйомок у фільмі Джон не зупинився у своїх експериментах: він працював на дитячій залізничній дорозі, сконструював автомобіль, розписував вітражі.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Коли у 60-х публіка побачила “Потвори,” Джон - виявився єдиним, хто дожив до того часу. Неочікувано замість підтримки і слави на чоловіка посипались кпини і знущання. Це доволі сильно похитнуло віру у людству обох братів. Через якийсь час їх пограбували у власній квартирі, причому не лише вкрали усе цінне, але й фізично познущались з братів. Після цього Джон повністю розчарувався у людях і казав, що справжні потвори - на вулиці. Роберт помер першим, Джон помер у 1991 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Греки придумали секс. Римляни додали туди жінок", - стародавнє прислів'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, Похоронний клоун - у Стародавньому Римі існувала незвичайна і дивна професія.

Також Знай.ua писав, що Вона любила рукавички з людської шкіри: Ільза Кох – "Бухенвальдська відьма".