На Тернопільщині поліція знайшла чоловіка, який привласнив майно з орендованої квартири. Про інцидент повідомили в Нацполиции Тернопільської області.

У поліції розповіли, що до них звернувся житель Тернополя та розповів, що здавав квартиру молодій людині. Він довгий час не виходив на зв'язок, і господар квартири занепокоївся. Коли він прийшов у квартиру, то побачив, що немає дорого плазмового телевізора. Він передав поліцейським дані орендаря і попросив його притягнути до відповідальності.

Здогадки власника квартири підтвердила поліція розшукала молодого чоловіка 1995 року народження. Він у скоєнні крадіжки зізнався і розповів, що здав телевізор в ломбард. Тепер його вчинок став кримінальною справою, а дані занесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Йому загрожує обмеження волі або ув'язнення під варту на термін до 5 років.

Нещодавно на Тернопільщині молодий чоловік пограбував літню односельчанку, якій він допомагав по господарству. Ідея взяти гроші прийшла раптово, коли він залишився один у хаті. Молодий чоловік викрав 700 гривень, а господиня звернулася в поліцію. Після цього молодий чоловік повинен відповісти за всією суворістю закону за провину.

Крім того, у Тернопільській області зник 32-річний чоловік. Він виїхав з дому 25 червня на велосипеді і пропав. Рідні і поліція просять допомогти знайти чоловіка з зеленими очима.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що молодий чоловік пограбував сусідку і може сісти у в'язницю.

Знай повідомляв, що поліція Тернопільщини шукає чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські і рятувальники врятували дитину.