Благодійний фонд Вадима Рабиновича «За життя» разом з Благодійним фондом Тетяни Плачкової передали продуктові набори Одеської регіональної асоціації євреїв – колишніх в'язнів гетто. Асоціація направить їх людям, які на собі відчули всі жахи нацистських репресій. Про це на своїй сторінки у Facebook повідомила народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Тетяна Плачкова.

"Одеса пам'ятає жахи Голокосту. У цій трагедії загинуло понад 25 тисяч осіб – чоловіки, жінки, діти, молоді і старі. 375 колишніх в'язнів гетто і концтаборів живуть сьогодні в Одеській області. 287 з них – одесити. Ми продовжуємо допомагати. 20 тис. продуктових наборів волонтери молодіжного крила ОП-ЗЖ роздають по всій області", – наголосила нардеп.

Також парламентарій підтримала акцію з передачі одеситам продовольчих наборів від Благодійного фонду Оксани Марченко і Віктора Медведчука.

"напередодні Дня Перемоги ми передаємо ветеранам війни, Суспільству ветеранів-підводників, ветеранів флоту Одеси продуктові набори. П'ять волонтерських груп молодіжного крила ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ їздять по Одеській області і підтримують наших ветеранів і людей, які сьогодні знаходяться на межі виживання", – розповіла політик.

Нардеп пообіцяла, що зробить все, щоб пам'ять про подвиги ветеранів жила вічно.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

“Ми розуміємо, як важливий свято 9 травня для пам'яті нашого народу і не дозволимо забути подвиги ветеранів Великої Вітчизняної війни. Наші слова не розходяться зі справами - саме тому ми допомагаємо тим, хто захищав нашу країну від нацистів”, - підсумувала Тетяна Плачкова.

Нагадаємо, акція допомоги від Благодійного фонду Вадима Рабиновича "За життя" стартувала 17 квітня. В рамках акції волонтери роздадуть 20 тисяч продуктових наборів жителям Одеси та області. Разом з цим, із запровадженням карантину волонтери Благодійного фонду Тетяни Плачкової стали надавати допомогу медикам регіону. Засоби індивідуального захисту вже були передані Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Татарбунарської центральної районної лікарні, Одеської міської клінічної лікарні №11, трьом педіатричним відділенням багатопрофільного медичного центру Одеського національного медуніверситету, Центральним районним лікарням Ізмаїла, Болграда і Любашевки, сільським лікарським амбулаторіям загальної практики сімейної медицини сіл Криничне, Городнее і села Олександрівка Болградського району, а також села Великий Дальник Біляївського району Одеської області, лікарям Центрів первинної медико-санітарної допомоги №5 і №16 в Одесі, Одеській синагозі для єврейської громади Одеси і півдня України.