Ці жінки щиро любили своїх чоловіків і так само щиро вірили в нацистську ідеологію. Що з ними стало, коли впав їхній світ?

Єва Браун

17-річна Єва Браун познайомилася з Гітлером у 1929 році в Мюнхені, коли працювала в фотоательє. Спочатку вона не впізнала його — про те, хто їх відвідує насправді, їй розповів власник ательє.

Кохана Гітлера, архівне фото

Між ними швидко виникла симпатія, і при кожному наступному візиті 40-річний Гітлер не пропускав нагоди зробити дівчині комплімент або подарувати приємну дрібничку. Часом вони ходили в кіно, обідали разом і їздили на пікніки.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Кохана Гітлера, архівне фото

«Дозвольте запросити вас в оперу, фрейлейн Єва?— питав її Гітлер. — Бачите, навколо мене завжди чоловіки, тому я вмію цінувати щастя перебувати поруч з дамою».

У 1930 році Гітлер доручив довіреній людині перевірити, чи арійка Єва, і, отримавши ствердну відповідь, продовжив зустрічі з нею, хоча одружуватися не поспішав. Їх відносини практично завжди описують як платонічні, так як Гітлер, за словами біографів,був далекий від романтичних прагнень, стверджуючи, що одружений з Німеччини. Під час виборчої кампанії Гітлера 1932 року Гофман, власник ательє, іноді брав із собою «свою маленьку лаборантку Єву Браун», «яку Гітлер був радий бачити ввечері за столом, щоб трохи відволіктися.

Про те, що Гітлер одружився, практично ніхто не знав. Єва Браун ніколи не була присутня на офіційних вечерях і не була представлена широкій громадськості. Двічі вона намагалася вчинити самогубство, але обидва рази невдало. За словами Гофмана, Гітлер розглядав Браун виключно як "привабливу дівчину", не більше. У 1945 році подружжя скоїли одночасне самогубство. На цей раз успішно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше було виявлено лігво Гітлера в Антарктиді: ЦРУ розсекретило документи Третього Рейху.