Як відомо, алкоголізм – це болюче питання, яке турбує чимало людей. Адже саме він згубив сотні тисяч життів та зруйнував ще більше людських доль. Відтак, у мережі на прикладі відомого письменника довели, що випивка не є корисною забавою і якнайшвидше потрібно від неї відмовлятися.

Так, сьогодні мова піде про легендарного письменника Ернеста Хемінгуея. Адже не секрет, що він був одним з тих, хто любив випити - у кожному місті, де він був, є відразу кілька барів, які претендують на звання "улюблений бар Хемінгуея". Наразі підозрюється, що саме пристрасть до випивки і погубила його - на схилі свого життя він страждав розладом психіки.

Хемінгуей

Він знав, що за ним усюди слідкували агенти ФБР, і що скрізь розставлені жучки, телефони прослуховуються, пошта прочитується, банківський рахунок постійно перевіряється. Але йому не повірили та намагалися лікувати методами психіатрії, застосовуючи електрошокову терапію. І вже після 13 сеансів письменник втратив пам'ять і можливість творити.

А вже у 1961 році в своєму будинку в Кетчумі, через кілька днів після виписки з клініки, Хемінгуей застрелився з улюбленого рушниці марки W.&C. Scott&Son модель Monte Carlo B, не залишивши передсмертної записки.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"П'яниця - це гаже всього. Злодій, коли він не краде, - людина як людина. Шахрай не стане обманювати своїх. Вбивця прийде додому і вимиє руки. Але п'яниця смердить і блює у власному ліжку і спалює собі все нутро спиртом", - саме так висловився про алкоголь Хемінгуей у власній книзі "По кому подзвін".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, книги Харукі Муракамі: пориньте в паралельну реальність.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що карантин не позбавить картин: топ музеїв і галерей світу, які можна відвідати не виходячи з дому.