Старий росіянин плавав у річці Мийці. Відомо, що частини тіла належать родичці історика з Петербурга.

Він потрапив до лікарні з обмороженням. 63-річний доцент Санкт-Петербурзького державного університету відпиляв дружині голову і руки. Інші частини тіла знайдені у нього вдома. У нього з собою був травматичний пістолет. За попередньою версією, чоловік намагався втопити частину тіла.

Вчені кажуть, що Олег Валерійович - видатний діяч в області вивчення вітчизняної історії, особливо епохи Наполеона. А в 2003-му був навіть удостоєний ордена Почесного легіону - вищої державної нагороди Франції - за великий внесок у популяризацію історії цієї країни та її армії.

24-річну коханку розчленував 63-річний доцент Петербурзького держуніверситету, професор Сорбонни, кавалер французького ордена Почесного легіону і основоположник руху реконструкторів Олег Соколов — один блогера Дмитра Пучкова по кличці Goblin. Професор зустрічався зі студенткою Анастасією Єщенко. Коханці переодягалися у військову форму XIX століття, разом редагували працю про імператора Наполеона, жили на гроші Російського військово-історичного товариства, які Соколову виділяв покровитель — міністр культури і глава РВИО Володимир Мединський.

Лист

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Лист

У день більшовицької революції 7 листопада вчений посварився з дівчиною і прямо в квартирі застрелив. Для хоробрості інтелігент випив, відпиляв трупу Єщенко кінцівки, спробував їх утопити, але сам випадково впав у річку Мийку. Вдома у члена РВИО Олега Соколова знайшли пилку, кров, голову і тіло, в його рюкзаку — дві руки, відрізані по лікті. Перекладач Goblin впевнений, що нещасного Соколова циклопически зацькували.

Соколов і його жертва

Історик-вбивця Олег Соколов і розчленована Анастасія Єщенко танцюють в костюмах імператора Наполеона і його дружини Жозефіни. Відрізавши дівчині руки, ноги і голову, професор мав намір одягти мундир французького імператора і застрелитися біля пам'ятника перемоги Росії над Наполеоном перед Зимовим палацом

Нагадаємо, знаменитий історик виявився маніяком: ходив з відрубаними жіночими руками в рюкзаку.

Як повідомляв Знай. ua, найвідоміший пророк України залишив неоднозначне послання для людства.