Колишньому полковнику Міністерства внутрішніх справ Дмитру Захарченку пом'якшили вирок за звинуваченням в отриманні хабара.

Цю інформацію повідомляє "Інтерфакс".

Московський міський суд ухвалив пом'якшити покарання підсудному до дванадцяти з половиною років колонії суворого режиму. Суд першої інстанції засудив Захарченка до 13 років позбавлення волі.

Суд пом'якшив вирок екс-полковнику МВС Захарченку

Термін змінився, так як Мосміськсуд виключив з вироку ознаку вчинення злочину в складі групи осіб за попередньою змовою.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Як відомо, під час обшуків в будинку Дмитра Захарченка та його родичів виявили близько восьми мільярдів рублів. В грудні 2017 року суд конфіскував майно Захарченка на дев'ять мільярдів рублів.

Дмитро Захарченко

Нагадаємо, що в Одесі затримана співробітниця, яка систематично вимагала "відкати" від моряків за отримання дозволів на виходи в рейси. Як стало відомо, чиновниця вимагала хабар за надання освітніх послуг та оформлення дозвільних документів.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські прикордонники затримали групу азербайджанців, які намагалися дати хабар за в'їзд в Україну.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ затримали чиновників харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі.