Дружина принца Гаррі голлівудська актриса Меган Маркл знову втрапила в скандал. Цього разу герцогиня найняла скандальних американських піарників, які повинні врятувати її помітно погіршену репутацію, пише "The Sun ".

Як відзначається, раніше герцогиня до шлюбу з принцом Гаррі користувалася загальною симпатією, проте після її переїзду в Букінгемський палац вже через рік британці перестали сприймати її як Попелюшку і відкрито виявляють їй антипатію.

Тому Меган Маркл вирішили виправити цю ситуацію за допомогою американської компанії Sunshine Sachs, порушивши одну з головних традицій Великобританії. Справа в тому, що у Гаррі і Меган вже був досвідчений фахівець зі зв'язків з громадськістю. Раніше піаром подружжя займалася Сара Латам. Вона давно працює з королівською родиною, і ніхто не збирався рвати з нею стосунки.

"У палаці приголомшені тим, що вони вирішили слухати чужинців в Голлівуді", - розповів газеті королівський інсайдер.

Варто відзначити, що зараз новини про життя подружжя не самі радісні. Родину, а особливо Меган Маркл, часто критикують. Так, нещодавно всіх вразило повідомлення, що вона розриває відносини з батьком Томом через його інтерв'ю в ЗМІ. Більш того, він, можливо, ніколи не познайомиться зі своїм онуком Арчі.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Ще Меган Маркл відома своїм складним характером. Раніше ЗМІ писали про конфлікт герцогині з Кейт Міддлтон. Окрім цього, кухарки, охоронці і няні скаржилися на круту вдачу актриси. Справа доходила навіть до судів через численні образ на адресу прислуги, які в помсту дали образливі прізвиська: Ураган "Меган", Герцогиня складна та інші.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Меган Маркл доведеться несолодко, принц Гаррі більше не може мовчати: "Не Мері Поппінс"

Як повідомляв портал "Знай.ua", герцоги Сассекські потрапили в неприємну ситуацію, принца Гаррі знову підловили на брехні

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл призналася, чим здивує раціон британської монаршої родини