За допомогою сервісу Google Earth дослідникам вдалося знайти зниклу підводний човен з "золотом Гітлера". Виявили її біля узбережжя Антарктиди. Як вважають дослідники, розміри човна і те, скільки вона провела під льоду, збігаються з датою втрати цього об'єкту з "конвою Гітлера". Згідно з архівами, на цьому човні знаходився цінний, але невідомий вантаж.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дослідник Уве Эббол з Каліфорнії проводив аналіз візуальних розмірів човни. На його погляд, це точно крейсеркая підводний човен U-530. 13 квітня 1945 на цю човен повантажили в німецькому портовому місті Кіль доставлені реліквії Третього рейху, особисті речі і документи Гітлера. Їх запакували в 6 бронзових ящиків.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Як повідомляє дослідник, на човен також зійшли п'ять пасажирів з хірургічними пов'язками на обличчях. У той же вечір човен відійшла від берега Кіля. Командир субмарини отримав особисті листи від Гітлера і Деница. Згідно з цим повідомленням, всі члени екіпажу повинні були зберігати "обітницю вічного мовчання". Після того, як човен перетнула екватор, з нею обірвався зв'язок.

Подібні теорії про те, що біля Антарктиди затонув флот Третього рейху, популярні серед любителів конспірології.

Нагадаємо, раніше 150 тисяч євреїв в армії Гітлера: таємниці Німеччини, які руйнують вщент "арійську теорію".

Також Знай.uа писав ким був самий зразковий педагог України, який віддав життя за дітей.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зустріч з мешканцями може стати фатальною, вчені в сум'ятті.