Мережу потрясла моторошна фотографія, присвячена геноциду в Сребрениці (Боснія і Герцеговина) в липні 1995 року, коли солдати Армії Республіки Сербської вбили близько 8 тисяч боснійських мусульман.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Так, цим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася журналістка Євгенія Подобна. За її словами, анклав Сребреніца – "зона безпеки", яку повинні були охороняти миротворці ООН.

"Мене рідко чіпляють фотографії. Але ця – розірвала на шматки... Це – історія неймовірної жорстокості і неймовірної зради. Людей, які шукали захисту у миротворців, просто випхали на вірну смерть. Всі розуміли, що буде з тими чоловіками. Ніхто не врятував їх", – написала співробітниця ЗМІ.

До того ж, дівчина пояснила, що на фото зображена рука жінки-антрополога, яка тримає руку одного із загиблих під час ексгумації.

"Нарешті хтось простягнув йому руку допомоги. Скоро його ідентифікують, і він нарешті поїде додому", – додала Євгенія.

Також варто відзначити, що різанина в Сребрениці є найбільшим масовим вбивством в Європі після закінчення Другої світової війни в 1945 році.

Нагадаємо, що копи хочуть прикрити гучна справа про кривавій перестрілці і вбивство в Кирилівці Запорізької області через особливі зв'язки з місцевою злочинним угрупованням.

Як повідомляв портал Знай.ua, сліди речовини "Новачок" були знайдені в крові ще одного поліцейського, як передає британська поліція.

Також портал Знай.ua писав, що вчені виявили в Біблії пророцтво, яке може знищити третину всього людства на Землі.