Резонансне ДТП за участі сина народного депутата сталось в Березівці Одеської області, повідомляє портал “Gazeta.ua”.

Як повідомляється, автівка BMW вилетіла на зустрічну смугу, де зіштовхувся з іншим легковиком Renault. Від удару “німець” перекинувся. Водій з машини зміг вибратись самостійно, а пасажира затисло. Від отриманих травм він згодом помер у лікарні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За кермом BMW знаходився Артур Запорожнюк, син народного депутата від партії “Європейська солідарність” Василя Запорожнюка. За інформацією очевидців, він був у нетверезому стані. В цьому він зізнався й сам під час медичного огляду в лікарні — випив літр пива.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

За попередніми даними саме Запорожнюк став винуватцем ДТП, однак місцеві мешканці побоюються, що він спробує втекти від відповідальності.

Нагадуємо, що вчора на Львівщині маршрутка з пасажирами злетіла в кювет — водій намагався уникнути зіткнення з іншою машиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що в Чехії на трасі між містечками Хрудім і Пардубіце зіткнулися мікроавтобуси Renault Master і Ford Transit, в одному з яких поверталися додому із заробітків українці.

Також Знай.ua писав, що у Росії сталася жахлива ДТП з пасажирським рейсовим автобусом, в салоні якого знаходилися діти.