Американська компанія-розробник відеоігор Blizzard Entertainment випустила стратегію Warcraft III: Reign of Chaos в 2002 році. Гра стала культовою бестселером за складний сюжет, в якому йдеться про протистояння різних рас у вигаданому світі Азерота.

Звичайно, стратегіяі донині користується величезною популярністю, але користувачі хочуть чогось нового, оновлення, або ж вихід нової частини гри.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

наприкінці 2018-го на виставці BlizzCon в США розробники Blizzard анонсували доопрацьовану версію своєї стратегії - Warcraft III: Reforged. Автори обіцяли, що гра вийде на ринок в 2019-му і в ній представлять оновлену графіку у форматі Ultra HD, перезаписаний звук, а також поліпшену мережеву підтримку.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

днями, на міжнародній виставці відеоігор ChinaJoy 2019 в Шанхаї, Blizzard показала декілька оновлених персонажів, які з'являться в Warcraft III: Reforged. Судячи з фото, компанія витратила величезну кількість ресурсів і часу на оновлення персонажів. Звичайно ж, на них трады не закінчуються, і компанія представив покращену графіку локацій, звуків, і навіть сюжетних роликів. Можна сміливо заявити, що гру створювали з нуля.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.