6 та 7 серпня російські регіональні ЗМІ - з міста Твер - повідомили сенсаційну новину про короля шансону Михайла Круга. Розкрито вбивство музиканта Михайла Круга, яке було скоєно 17 років тому, в липні 2002 року.

Круга називають королем російського шансону. Хоча стиль його композицій правильніше назвати блатняком.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ні при житті, ні після смерті він не отримував державних нагород. Однак саме Круга можна назвати по-справжньому народним російським артистом. Через 17 років після вбивства його пісні так само популярні як на кухнях росіян, так і в караоре-барах.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Тематика музичних творів - про в'язницю, бандитів і про любов. Сам Михайло Круг в місцях позбавлення волі не перебував. Однак був тісно пов'язаний з кримінальним світом. Терміни відбували багато його друзів. Коло активно гастролював по російським зон з безкоштовними концертами.

Російські ЗМІ назвали його одним з двох людей, дітей, що залазять у будинок Кола в ніч на 1 липня 2002 року. Разом з ним тоді, пишуть журналісти, був уже нині покійний Веселов.

Агєєв нібито зробив визнання кілька днів тому в Тверському СІЗО, куди його доставили з колонії на півночі Росії, у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, де він відбував довічне за ряд інших вбивств.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Твері у Агеєва пройшла очна ставка з іншим злочинцем Олександром Осиповим. Напередодні Осипов дав свідчення на Агеєва, що це саме він був одним з убивць співака Кола.

Агєєв підтвердив його слова і написав щиросердне.

Отже, на сьогодні слідство має двох вбивць. Перший - Веселов - помер. Другий - Агєєв.

Як відомо, Михайло Круг, автор і виконавець пісні "Владимирский централ", був застрелений в ніч на 1 липня 2002 року. Злочинці проникли в особняк, відкрили вогонь, поранили тещу виконавця, а коли на крики прибіг сам Михайло Круг, вистрілили і в нього.

Шансоньє помер в лікарні від несумісних із життям вогнепальних поранень. Виконавці та можливі замовники вбивства ще не названі досі.

Нагадаємо, масовий розстріл в США: убив найріднішу людину в світі й оком не моргнув.

Як повідомляв Знай.uа активісти вказали на перевертня в рядах Зеленського: "Він бреше заради свободи вбивці".

Знай.uа писав, масовий розстріл в США: копи назвали ім'я нелюда, "позбавив життя власну сестру".