До виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується самої першої леді, то вона дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з'явилася її сторінка. На цій сторінці Олена Зеленська показує свою сім'ю і вітає українців зі святами. Але в цей раз, перша леді показала фотографії з візиту до Франції, куди вона відправилася з чоловіком Володимиром Зеленським.

На цьому фото президент і перша леді поспішно крокують по бруківці, мабуть, на території Єлисейського палацу. Для офіційного заходу і зустрічі з першою леді Франції Бріджит Макрон Олена Зеленська вибрала стильний костюм небесно-блакитного кольору, який підкреслив струнку фігуру жінки. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на ногах у неї бежеві човники на шпильці.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.