Глиняні фігурки незвичайних форм з дуже спотвореними пропорціями тіла і дивними обличчями донині викликають суперечки у багатьох дослідників світу. Вся поверхня фігурок порізана зигзагами, колами, трикутниками і іншої геометрією. Офіційна наука стверджує, що скульптури Догу виникли в Японії.

Але вчені, які займалися дослідженням інопланетних цивілізацій запевняють, фігурки зовсім не японського походження, і вони зображують інопланетян.

Догу є одними з найбільш давніх глиняних скульптур в історії людства. Найдавніші з них датуються X-IV тисячоліттями до нашої ери. Їх відносять до часу періоду дзьомон в Японії, який почався ще в період неоліту і завершився у I тисячолітті до н. е.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

В даний час знайдено близько 15 тисяч фігурок догу. Більш ранні мають плоску форму, а об'ємними вони стають в III тисячолітті до нашої ери. Про це повідомляє oldstory.

У зазначений часовий проміжок на території нинішніх японських островів існували айни, а також таємнича культура, набагато пізніше названа по мотузковим орнаментам на кераміці – дзьомон. Люди культури дзьомон створювали догу, не були японцями і не були айнами.

Знайдені скелети і залишки вказують, що вони не належали до монголоїдів, і взагалі їх походження – досі велика загадка.

Згідно офіційній науці, догу зображують жінок: широкі стегна, груди, вагітність. Деякі з догу навіть нібито демонструють пологи.

Вчені припускають, що дані глиняні скульптури ілюстрація епохи матріархату.

Ще одна гіпотеза припускає, що догу – це специфічні амулети, за допомогою яких відбувався контакт з природними стихіями або богами. І тих, і інших дземонці намагалися умилостивити використовуючи якимось чином глиняні статуетки.

Але найцікавіша теорія говорить, що догу насправді зображували прибульців або палеоастранавтів.

Так деякі дослідники запевняють, що статуетки, що нагадують людину в скафандрі. Якщо до таких догові придивитися уважніше, то можна побачити, що голова дивної форми – це не просто голова, а шолом з круглими віконцями, занадто великими, щоб бути людськими очима.

Більш того, таке віконце може бути тільки одне на все обличчя, розташоване ззаду, або відсутнє зовсім.

Практично у всіх догу біля рота і щік є три круглих виступи. Такі виступи могли грати роль гнізд для приєднання кабелів переговорних пристроїв або дихальних шлангів.

Іноді фігурка догу являє собою як би кістяк, у якого відсутні кисті рук і стопи ніг. Цілком можливо, що це зображення порожнього скафандра.

Цікавий факт: фахівці NASA двічі, в 1964-му і в 1990 році, проводили дослідження догу на предмет відповідності деталей костюма статуеток з справжніми скафандрами. Виявилося, що деталі разюче збігаються з деталями реальних скафандрів.

Самі дземонці не залишили ніяких письмових свідчень, а ось у їхніх спадкоємців – японців – є численні міфи про польоти у небо і синів неба.

Нагадаємо, уфологи вважають, що багато років тому Землю населяли прибульці, які пов'язувалися з представниками свого виду.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цивілізацію Майя знищили прибульці. Вчені знайшли старовинний храм, центральною фігурою якого став інопланетний череп.

Також "Знай.uа" писав, на Філіппінах знайдені сліди контакта стародавніх людей і прибульців. Конспірологи вважають, що виявлена станція, на якій люди жили разом з інопланетянами.