Через 40 днів після воскресіння Ісус та Його апостоли зібралися на Оливній горі. Настав час Ісусові покинути землю. Він виконав усю роботу, яку мав на той час та мав повернутися до нашого Небесного Батька й бути з Ним аж до Свого Другого пришестя.

Згідно з Біблією сам Ісус говорив учням про Своє друге пришестя:

"Отже, коли скажуть вам: "ось Він у пустелі", – не виходьте; "ось Він у потаємних кімнатах", – не йміть віри. Бо, як блискавиця виходить зі сходу і з’являється аж до заходу, так буде пришестя Сина Людського. Бо де буде труп, там зберуться орли". (Мф. 24:26-28).

Відповідь Ісуса "не йміть віри" була такою тому, що ми дізнаємося про Його пришестя тільки Духом Святим, а не від людини.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Ісус Христос прорік, що спіткає в майбутньому увесь наш світ і всіх людей. Він учив, що настане кінець світу, і земне життя людського роду закінчиться.

Тоді Він удруге прийде на землю і воскресить усіх людей:

"тоді тіла усіх людей знову з`єднаються зі своїми душами й оживуть", - і вчинить тоді Ісус Христос суд над людьми, і віддасть кожному за ділами його.

"Не дивуйтеся цьому, – сказав Ісус Христос, – бо настане час, в який усі, хто знаходиться у гробах, почують голос Сина Божого і, почувши, оживуть; і вийдуть з могил – одні, хто чинив добро, для вічного, блаженного життя, інші, які чинили зло, для осудження".

Ми навіть не дізнаємося про це якимось видимим чином! Тим більше, написано, що сатана "…набирає вигляду ангела свiтла,…" (2 Кор. 11:14) і "…творить великі знамен­ня, так що й вогонь зводить з неба на землю перед людьми". (Одкр. 13:13).

Отже, за зовнішніми, плотськими, фізичними ознаками – дії сатани схожі на пришестя Ісуса Христа: "як блискавка від сходу до заходу у Христа, так вогонь з неба у сатани".

"Цей самий Дух свiдчить духовi нашому, що ми – дiти Божi". (Рим. 8:16), і ми будемо мати водительство Духа Божого: що Господь – тут, що Він уже прийшов.

Якщо ви маєте Духа Божого і знаєте Його голос, то ви дізнаєтеся, що Він прийшов. А якщо у своєму серці ви не почули, що прийшов Господь, якщо Дух вам не проговорив – значить, це прийшов не Господь. Написано:

"Бо всi, кого Дух Божий водить, є Божi сини". (Рим 8:14).

Тому, усі, кого водить Дух Божий, повинні отримати відгук у своєму серці про те, що Господь прийшов. Жодна людина не може вам сказати, що ось там Господь, тільки Сам Господь скаже вам, що Він прийшов.

Перед самим кінцем світу будуть великі страшні знамення на небі; море хвилюватиметься і збуриться; сум і відчай опанують людьми, так що вони тремтітимуть від страху і від очікування лиха для всього світу.

В ті дні, після скорботи тієї сонце затьмариться, місяць не дасть свого світла, зірки спадуть з неба і сили небесні захитаються. Тоді з`явиться на небі знамення Ісуса Христа (хрест Його); тоді заплачуть усі племена земні (від страху суду Божого) і побачать Ісуса Христа, що йде на хмарах небесних із силою і славою великою.

Як блискавка сяє на небі, від сходу до заходу (й одразу буває видимою скрізь), таким (видимим для всіх, раптовим) буде пришестя Сина Божого.

Про день і час Свого пришестя на землю Ісус Христос не сказав ученикам Своїм: "Про те знає лише Отець Мій Небесний", – сказав Він, – і вчив бути завжди готовими до зустрічі Господа.

Нагадаємо, вперше неділя була оголошено вихідним 20 березня 321 року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", месія з'явиться на Землю через півроку, щоб захистити людство від вимирання, а планету від руйнувань і Третьої Світової війни.

Також "Знай.uа" писав, жителі мексиканського села неподалік від Акапулько стверджують, що статуя немовляти Ісуса Христа, що розташована в одному з приватних будинків, регулярно плаче кров'ю.