Про машину часу писали багато фантастів, такі як: Герберт Уеллс, Жуль Верн, Джордж Оруелл, Рей Бредбері та інші. Однак, як з'ясувалося, такий апарат не вигадка, не магія і далеко не фантастика.

У 1977 році газета Ванкувера "Sun Times" опублікувала інтерв'ю з Сідом Гурвичем, який заявив, що такі технології – це базові (основи) константи часу!

Хоча в даному випадку правильніше сказати не машина часу, а пристрій для локального впливу на час, уповільнення/заморозка течії часу, так що, це пристрій з обмеженими можливостями.

Сід Гурвич, творець машини часу

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Інтригуючу історію дослідів з часом і владою над простором повідомили в згаданій газеті, що викликало сенсацію у всьому світі. Сід Гурвич (Sid Hurwich), знайшов спосіб впливати на час і тим самим змінювати історичні події.

На жаль інформації про винахідника, дуже мало. З преси відомо, що його рідною землею був Ізраїль, і народився він в 1918 році.

Вже з дитинства Сід був відомий в Торонто як дитина, яка вміла відремонтувати будь-який механізм. Вже тоді, маленький геній проводив експерименти з різними видами техніки.

До 1934 році, Сід прославився чи не на всю Канаду, як умілець виправляє будь-яку поломку техніки. Це був настільки досвідчений і рідкісний фахівець, що місцева компанія витягла його армії, щоб він створив інфраструктуру громадської електричної мережі. Кажуть, що Сід заробив достатньо грошей, щоб самостійно організувати дві успішні компанії, але в 36 років пішов у відставку через серцевий напад.

Пізніше винахідник продовжував експериментувати з різними технічними пристроями — до одного важливого дня. Він зміг зібрати пристрій, який міг заморозити або уповільнити хід часу. Крім того, поле, створюване пристроєм, дозволяло впливати на віддалені предмети, — ними можна було скористатися!

Дивовижна історія з машиною часу бере початок в 1969 році, коли за словами "Sun Times" Торонто охопила буквально епідемія пограбувань банків. Місцева влада і поліція не в змозі вирішити проблему, тут на сцену вийшов винахідник хитромудрої машини.

Автор пристрою, змінює час сам прийшов до копам і запропонував послуги щодо затримання злодіїв. Сказавши, що може "заморозити час", щоб з'ясувати, що відбувається.

Все, що я можу сказати про цих хвилинах, — пояснив Болтон (офіцер поліції) як він розмістив на столі якийсь пристрій, і накрив його ковдрою. Потім на стіл поклали службовий револьвер офіцера, і Гурвич запропонував його взяти. Довгі хвилини поліцейський тягнувся за своєю зброєю, але так і не зміг її підняти, він навіть з місця не зрушив!

"…. Тепер погляньте на ваші і мої годинники, запам'ятайте час, — сказав Сід іншому офіцерові. Тепер відійдіть до дверей, …ідіть до нас (справа відбувалася в будинку винахідника). А зараз подивіться на свої годинники, пройшли секунди. А тепер подивіться на наші годинники. Ви йшли близько 25 хвилин! — Якого біса тут відбувається! — здивовано вигукнув офіцер".

Як це часто буває з блискучими винаходами, а вже з машиною, що впливає на час тим більше, це йде до військових, — принаймні, так повідомляє газета. Ось і поліцейські, як почула дружина автора винаходу, на виході з будинку обговорювали варіант передачі технології військовим.

Винахідник машини часу сказав: "насправді це не новий винахід. Він створений і працює на тих засадах, які вже добре відомі. Це базові основи, я просто про це подумав. Коли я почув про пограбування, я знав, що це може спрацювати".

Згідно статті, опублікованій в 1977 році про машині, допомагає взяти панування над часом, Сіда Гурвича відвідали високопоставлені господа з армії Ізраїлю. Як стало відомо газеті, автор і його пристрій поїхали в Землі Обітовані.

"Пристрій виробляє електронні промені, здатні змінити природну композицію електронних полів, що в свою чергу змінює центр ваги металевих предметів. Пристрій впливає на циферблати електронних приладів і механічних пристроїв… Принцип Гурвича можливо може впливати на танки, ракети і радіолокаційні системи. У перспективі, пристрій може сформувати екран, який організовує локальну зону безпеки від бомб і ракет", — повідомляється з невідомих звітів військових фахівців.

У той же час, скептики вказують: що якщо вони мали пристрій, що формує свого роду щит від бомб і ракет, яки міг "заморозити" зброю, і навіть уповільнити час, то ізраїльські військові були б непереможні, і не було б так багато жертв, як це було за десятиліття боротьби з антагоністами на Близькому Сході.

До речі, принцип роботи механізму залишився невідомим і що сталося з самим Сідом Гурвичем також.

Нагадаємо, анонім, який називає себе мандрівником у часі, розповів яке майбутнє чекає нашу планету і попередив Великобританію про несуттєві наслідки Brexit.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені зробили прогнози, яке може бути життя через 200 років. Незважаючи на актуальність проблеми зміни клімату, експерти вважають, що людство знайде вихід із становища.

Також "Знай.uа" писав, незвичайний інцидент стався на території США в п'ятницю, 8 червня. Очевидці впевнені, що побачене ними було неодмінно черговим втручанням НЛО на територію Землі.