Ця історія змусить вас знову повірити в кохання, хоч і трапилася вона на іншому кінці світу - в Австралії.

Почалась вона в 2009 році, коли 21-річна красуня Турія Пітт зустріла 23-річного розумника Майкла Хоскінса. Вони були прекрасною парою: Турія вчилася на гірського інженера і працювала моделлю, Майкл вже закінчив коледж і взяв чудовий кар'єрний старт. Біда прийшла до них після двох років романтики.

У 2011 році Турія зважилася на участь в 100-кілометровому марафоні. На жаль, цей забіг назавжди змінив її життя. Маршрут пролягав через ліс, в якому несподівано спалахнула пожежа. Четверо учасників опинилися у вогняній пастці. Серед них - Турія. Марафонці вибігли, але після отриманих опіків їх життя висіли на волоску. Найбільше постраждала модель. У Турії згоріло майже 70% шкіри. А ще вона позбулася п'яти пальців і носа.

"Навіщо лікарі зберегли мені життя?" - не розуміла дівчина, коли прийшла до тями. Вона боялася поглянути на себе в дзеркало.

Але повернутися до життя їй допоміг коханий чоловік. Майкл не кинув кохану після трагедії. Навпаки, він звільнився з роботи і провів цілих два роки з Туріей в лікарні. Кожну хвилину, кожен день він був поруч. І невтомно повторював дівчині, що все одно її любить.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ти все та ж Турія, від якої я шаленію", - говорив хлопець.

Тільки ця підтримка і дала моделі сили боротися. Турія пройшла через 200 операцій з пересадки шкіри. Виписалася з лікарні. І спробувала жити звичайним життям. Звичайно ж, Майкл продовжував бути поруч. А в 2015 році він зробив їй пропозицію. Чи варто уточнювати, якою була відповідь австралійки?

Що здивувало всіх лікарів - так це події 2017 го року. Турія завагітніла і народила абсолютно здорового малюка! Нещодавно Майкл і Турія відзначили перший «ювілей» свого сина. Після цього дівчина зізналася в своєму Інстаграме, що це був, мабуть, найщасливіший рік в її житті.

Зараз Турії 31 рік. Чим вона займається, крім материнства? Знову бігає марафони, пише книги, читає лекції. І, звичайно, багато часу присвячує благодійності. Турія допомагає тим, чию зовнішність змінили НП.

"Ми набагато більше, ніж наші тіла", - доводить їм Турія своїм прикладом.

Нагадаємо, 22-річну модель, "Міс Багдад" Тару Фарес, яка була знаменита своїм вкрай сміливим для мусульманських правил способом життя, застрелили в Іраку.

Як повідомляв портал Знай.ua, французька модель перетворила недоліки на родзинку.

Також Знай.ua писав, акаунт популярної Instagram-моделі Софі Грей залишили десятки тисяч підписників через її відмову постити у мікроблозі фотографії в бікіні.