Як воно прожи з серійним маніяком-вбивцею півжиття і не підозрювати про це? Любити людину, яка, без перебільшення, є чудовиськом? Ці п'ять жінок прекрасно знають, як це.

Джулі Баумайстер

Дружина Хербер Баумайстер Джулі прожила в шлюбі з вбивцею, який вбив мінімум 11 чоловік, 25 років. За ці роки у подружжя народилося троє дітей, Херб був успішним бізнесом, у нього була мережа магазинів Sav-a-Lot.

І лише в 1996 році Джулі почала щось підозрювати: поведінка чоловіка стала якоюсь нервовою, та й поліція внадилася заглядати в їх будинок під різними приводами. Не витримавши напруги, Джулі подала на розлучення. А незабаром і погодилася співпрацювати з поліцією: дала дозвіл на проведення обшуку в будинку і на прилеглій ділянці. Саме на ділянці поліцейські і виявили тіла 11 осіб. Джулі була в дикому жаху.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Показати ще

Після арешту Хербу вдалося втекти з міста. Перед тим як накласти на себе руки, він залишив передсмертну записку з каяттям про невдалий шлюб і бізнес. Але в убивствах він так і не зізнався. Джулі з дітьми почали життя заново і під іншими іменами.

Людмила Сливко

Чоловіка-маніяка цієї нещасної жінки в народі прозвали "Заслуженим мучителем". Анатолію Сливко, вдавалося уникати покарання протягом 21 року. За цей час він жорстоко вбив 7 хлопчиків, і ще 42 проходили у справі в якості жертв "таємних експериментів", які не спричинили смерть.

У своїх щоденниках мучитель писав, що з дружиною Людмилою "за сімнадцять років спільного життя вступив в статевий контакт не більше десятка разів незважаючи на всі зусилля". Після народження другого сина чоловік і зовсім спав в окремій кімнаті, весь вільний час проводив у туристичному клубі "Чергід" ( "Через річки, гори і долини").

Жертв для своїх "експериментів" Сливко вибирав серед учасників клубу "Чергід". Знавець дитячої психології, шантажував дітей, маніпулював ними і залякував, так що навіть ті, хто наважувався розповісти про знущання дорослим, звучали не дуже переконливо. До того ж, Сливко стояв на хорошому рахунку у місцевої влади, і йому вірили куди охочіше, ніж піонерам.

Але все ж в 1985 році маніяк був заарештований за наполяганням одного особливо прискіпливого слідчого, який не піддався його чарівності. Головним доказом стали моторошні кінострічки катувань дітей, які Сливко знімав для особистого архіву.

Людмила Сливко весь цей час вважала чоловіка непорочним. Ще до весілля він не виявляв сильних почуттів, навіть не намагався поцілувати наречену, і тоді та вирішила, що це прояв поваги і скромності. Але, як показало слідство, щодо невинних дітей Сливко подібної скромності не виявляв.

Майно "Чергід" спалили до тла місцеві жителі. Дружину і дітей співробітники МВС перевезли в інше місто. Подальша доля сім'ї Анатолія невідома, самого його розстріляли за вироком суду в 1989 році.

Дарсі Брудос

Ця історія дійсно жахлива. Адже за 8 років шлюбу Дарсі жодного разу не почула, як її чоловік-маніяк Джером Брудос катує своїх жертв прямо в гаражі, який був відділений від будинку лише вузьким проходом.

На дверях гаража маніяк повісив амбарний замок, а зв'язок дружині запропонував підтримувати через селектор. За словами Джерома, дружина нібито могла перешкодити процесу проявлення фотографій, раптово відкривши двері і впустив сонячне світло.

Як з'ясувалося пізніше, всередині холодильника в гаражі були сусідами продукти харчування і "трофеї" у вигляді частин тіл жертв, які особливо сподобалися маніякові.

Як згадувала Дарсі на початку відносини з чоловіком були рядовими. Але пізніше він запропонував ходити по будинку виключно голяка, але при цьому в туфлях. Дарсі погодилася. А ось коли чоловік сам став надягати туфлі і нижню жіночу білизну, Дарсі стало не по собі.

В газетах тим часом уже були оголошення про маніяка в жіночій білизні і незабаром за Джеромом прийшли.

Один із сусідів сім'ї Брудос заявив, що нібито дружина допомагала чоловіку позбутися одного з тіл, так на суді місіс Брудос звинуватили у співучасті і тут же забрали дітей.

Так це було чи ні, але Дарсі вдалося відстояти свою невинність, після чого вона спішно подала на розлучення, змінила ім'я і, забравши дітей, виїхала. Аби не допустити продовжувати спілкування з колишнім чоловіком, вона попросила владу міста не розкривати Джерому нову адресу ні за яких обставин.

Олена Попкова

Олена довгий час вважала, що її чоловік Михайло ідеальний сім'янин. Він готував, займався спортом, був байдужий до алкоголю, а весь вільний час присвячував Олені і їхній спільній дочці. Та ще й в МВС працював! У шлюбі вони прожили 30 років.

Але одного разу вона дізналася страшну правду про свій "ідеал".

20 років "Чистильник" вбивав молодих дівчат, на рахунку у пристойного сім'янина було 80 смертей. В ході слідства Олена зізналася: її завжди насторожувало, що чоловік велів не довіряти таксистам, сам забирав дочку з гостей, навіть до університету довозив сам.

Власне, своїх жертв Попков знаходив вечорами вздовж трас. Названий найбільш жорстоким вбивцею в Росії, Попков робив "нальоти" на місцевих дівчат мінімум раз в три місяці. І це тільки в перерахунку на названі ним самим вбивства, хоча є підстави вважати, що це далеко не всі епізоди. У березні 2017 го слідство у справі Попкова все ще тривало.

Дивно, але Олена після арешту чоловіка не подала на розлучення. І була впевнена в його непричетності до вбивств, вона приїжджала на побачення в СІЗО всі два роки до суду. Але після вироку все ж продала квартиру в Ангарську, змінила ім'я і разом з дочкою переїхала в інше місто. За деякими джерелами, Олена повернулася до звичайного життя: завела нову сім'ю і цілком поглинена вихованням маленького онука.

Марсія Ріджуей

Ця нещасна жінка була другою дружиною грін-ріверского вбивці, який забрав життя щонайменше 50 осіб. Марсія також вважала Гері зразковим сім'янином. Адже він ніколи не конфліктував, був привітний, ніколи не спізнювався до обіду.

Але все ж, дивності в поведінці чоловіка Марсія помічала частенько. Так її примірний Гері нерідко повертався додому за північ. І природно завжди знаходив відмовки.

Марсія і перша дружина Ребекка Гуай надалі згадували, що Гері пробував на них задушливі захоплення.

Але головною дивиною маніяка, було захоплення до сексу з дружиною на природі, в тих же місцях річки Грін-Рівер, де він душив та залишав дівчат легкої поведінки, яких найчастіше вибирав на роль жертв.

Марсія пішла від чоловіка через сім років з початку відносин, забравши з собою дитину. Після офіційного оформлення розлучення Гері присудили виплату аліментів і офіційне право брати сина на вихідні. Марсія була останньою дружиною Гері, але більшість вбивств маніяка довелося саме на їхній шлюб.

На щастя маніяка розсекретили і засадили за грати.

Нагадаємо, як жилося дружинам мафіозі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" це 5 найстрашніших радянських маніяків.

Також "Знай.uа" писав, про найжорстокіших лікарів-маніяків в історії.