З Хмельницької області прийшли дуже тривожні новини, але які говорять про справедливість, яка все таки восторжествувала. Справа в тому, що Кам'янець-Подільський міський районний суд озвучив вирок 34-річному чоловікові, який зґвалтував рідну матір.

Інцидент стався в серпні 2021 в Кам'янець-Подільському. Слідство встановило, що того вечора чоловік повернувся додому в стані алкогольного сп'яніння.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Хмельницької обласної прокуратури.

Поліція, скріншот: YouTube

У дворі його зустріла мати, і саме там горе-син застосував силу. Він затягнув жінку в будинок, кинув на ліжко, силою роздягнув і згвалтував. Слідчих приголомшило те, що 34-річний збоченець поглумився над матір'ю на очах своєї бабусі, яка також перебувала в кімнаті.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Літня жінка через важку хворобу була паралізована, тому не змогла ані допомогти своїй доньці, ані покликати сусідів на допомогу.

В ході досудового розслідування було проведено ряд експертиз, які довели причетність підозрюваного. Ще одна експертиза довела, що він не потребує спецлікування і цілком осудний.

Суд визнав 34-річного чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 152 (зґвалтування члена сім'ї) КК України. За нелюдські знущання над рідною матір'ю чоловік проведе у в'язниці наступні шість років.

Раніше повідомляли, 13-річний хлопчик вбив і двічі зґвалтував дитину-мама страждає вже півроку: "Грала на вулиці...".

Як повідомляв Знай.uа, побив і згвалтував: дівчина футболіста Мейсона Грінвуда з "Манчестер Юнайтед" Харрієт Робсон заявила в поліцію.

Знай.uа писав, задушила і викинула: Українка по-звірячому розправилася з новонародженою дочкою, деталі події.