У Рівненській області сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та пасажирського поїзда. В результаті зіткнення постраждала одна людина-машиніст поїзда. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався в четвер, 3 лютого в місті Дубно. Близько 02:00 на лінію рятувальників надійшло повідомлення, що на регульованому залізнично-дорожньому переїзді сталася ДТП. За попередньою інформацією водій вантажівки SCANIA проігнорував закриті шлагбауми і поїхав на червоний.

ДТП. Фото: ДСНС

В результаті зіткнення постраждав машиніст поїзда. Травмованого чоловіка деблокували рятувальники. Його відразу ж передали медикам, які вкололи йому знеболююче і госпіталізували. Чоловік на цей момент знаходиться під наглядом медиків, тяжкість його стану поки оцінюють.

ДТП. Фото: ДСНС

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Підкреслюється, що удар припав на причіп вантажівки, тому водій автомобіля не постраждав. Також немає постраждалих серед пасажирів поїзда. На даний момент правоохоронці встановлюють винуватця аварії і всі деталі події.

Раніше Знай писав, "бандит" на вазі збив трьох школярів на переході - машина тонована, напевно, не бачив. Мить зіткнення зафіксували відеофіксатори в інших учасників дорожнього руху.

Також ми писали, вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано.

Нагадаємо, в Україні порушників і "Шумахерів" ловитимуть не лише копи, а й світлофори: "змусить" припинити тиснути на педаль після 50 км/год.