Євген Клопотенко розповів як робити рубані котлети з курячого філе з томатно-яблучним соусом. Рецепт з'явився на офіційному сайті зірки "МастерШеф".

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.

Також у нього є свій офіційний сайт, на якому він публікує найкращі рецепти. Так він пояснив, яким чином приготувати смачну страву

Інгредієнт:

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще
  • 500 г курячого філе;
  • 1 яйце;
  • ½ Ч. л. цедри лимона;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 1 ч. л. меленого коріандру;
  • 5 ст. л. панірувальних сухарів;
  • сіль і перець за смаком.  

Алгоритм приготування

  1. Візьміть 500 г курячого філе, дрібно порубати гострим ножем, перетворюючи його в рубаний фарш. Додайте за смаком сіль і перець, а також 1 ч. л. коріандру і ½ ч. л. цедри лимона.
  2. Візьміть один ріпчасту цибулю і натріть на крупній тертці.
  3. Вбийте в фарш яйце і дуже добре його вимісити; 
  4. Сформуйте невеликі котлетки і запаніруйте в 5 ст.л. сухарів. Викладіть котлетки на деко, застелене пергаментом.  Випікайте в духовці з температурою 180 градусів протягом 15-20 хвилин 
  5. Зробіть соус. У сотейнику слід з'єднати помідор, нарізаний маленькими шматочками з яблуком, яке ви попередньо натерле на тертці. Також слід додати подрібнений часник, а також перець з сіллю і протушкувати три хвилини.
  6. Готовий соус перебийте блендером до стану пюре.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як засолити кавун на зиму: серйозний конкурент звичним огіркам і помідорам

Також "Знай.иа" повідомляв рецепт смачної бурякової ікри: гостра і соковита

Як повідомляв портал "Знай.иа", Аджика з баклажанів на зиму: підійде до картоплі, макаронів і каш.