Відома українська співачка, солістка гурту Kazka Олександра Зарицька обрадувала своїх численних шанувальників спільною перемогою. Тепер на сторінку Саші підписано понад 1 млн людей.
З цього приводу гурт і сама Олександра організували вечірку, де презентували новий логотип, а також солодке на "десерт" - іменний кексик.
Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційній сторінці групи Kazka в мережі Instagram.

Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram

"Ще трохи усміхнених облич з нашої мільйонної вечірки. А тепер про новини: в цей вечір ми крім святкувань презентували новий логотип гурту Kazka, а також всі гості могли першими спробувати наш новий продукт. І ви все теж зможете вже зовсім скоро. Special thanks, ведучий вечір @gorbachovaolga", - пише Олександра.
Також Олександра опублікувала цілу карусель з яскравих фотографій, де можна помітити цілу когорту зірок:

Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram

Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Олександр Прохоров зізнався, чи дійсно відмовив зарицькій з Kazka перед "Танці з зірками": Саші це не сподобається.
Як повідомляв Знай.uа, Олександра Зарицька і Костянтин Войтенко вирвалися в лідери на "Танцюють всі": Джамала і Melovin "ковтають пил".
Знай.uа писав, українців пустили за лаштунки "Танців з зірками": як Зарицька, Логай і Власова готувалися до виходу на паркет.