Аджика з баклажанів - неймовірно смачна закуска і консервація на зиму. Із зазначених нижче складників виходить приблизно 5,5 - 6 літрів баклажанної аджики.

Простим рецептом приготування апетитної страви поділився телеграм-канал "Домашня консервація. Варення, заготовки".

Інгредієнти:

  • баклажани - 3 кг;
  • помідори - 3 кг;
  • болгарський перець - 1 кг;
  • часник - 2 головки;
  • гіркий перець - 2 шт;
  • оцет 9% - 100 мл;
  • сіль - 100 г;
  • цукор - 2 склянки;
  • рослинна олія - 1 склянка.

Паштет з баклажанів, фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Приготувати апетитну кабачкову аджику дуже просто і під силу будь-кому. Спершу масу потрібно вилити в каструлю, в якій ви будете потім варити страву.

У цей час помиті баклажани нарізати кружечками товщиною в палець і опустити в киплячу масу. Далі дати їм прокипіти 20 хв на помірному вогні, розкласти в стерилізовані банки та закатати.

Така аджика з кабачків стане в нагоді, коли взимку захочеться чогось смачненького до основної страви, або на закуску, коли гості на порозі, а готувати щось нове часу обмаль.

Вирощування баклажанів, кадр з відео

Нагадаємо, Євген Клопотенко зізнався, як Україна ледь не залишилася без геніального кулінара: "Тоді було пофіг". Євген Клопотенко зізнався, як знайшов себе у кулінарії

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко зізнався, кому не місце за його столом: "Виганятиму". Євген Клопотенко розповів про свою ідеальну кухню

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі: "Свято у роті". Євген Клопотенко показав, як правильно готувати стейк