Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка зараз перебуває у відпустці, здійснила одну з заповітних мрій дитинства.
Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька має чимало шанувальників, тому вона досить часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежать понад 230 тисяч осіб.
Цього разу Соломія Вітвіцька поділилася радісними новинами, вона перебуваючи у Сполучених Штатах Америки здійснила мрію дитинства та відвідала Disneyland. Телеведуча відправилася туди у компанії друзів та була вражена від побаченого. Для Вітвіцької це було справжнє свято дитинства.

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

" Disneyland такий різноманітний та яскравий, що усіх вражень коротко не описати. Свято дитинства і здійснення мрій вдалося", - так Соломія Вітвіцька підписала оприлюднені фото.

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

Користувачам мережі припали до душі світлини Соломії Вітвіцької, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Настільки позитивні і щасливі фото 😌☀️", "Классс) А ми були на Флориді в Діснейленді)", "Класс 😉", "Моя мрія❤️", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Нагадаємо, леді в червоному це про неї: ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька під Лас-Вегасом влаштувала "спекотний" показ мод. Телеведуча вирішила продовжити ділитися шикарними знімками з США

Раніше Знай писав, що Соломія Вітвіцька знайшла розраду після розлучення в компанії красунь: "Дівчачник у Вегасі". Українська телеведуча показала, як проводить вільний час у місті Лас-Вегас.

Також Знай повідомляв, що розведена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні:"Довгі ночі". Вітвіцька зачарувала українців пляжним образом