Раміна Есхакзай попросила пораду у шанувальників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська блогерка, авторка і авторка проекту" ходять чутки", а також одна з ведучих на шоу Танці з зірками і екс-наречена відомого співака Віталія Козловського Раміни Есхакзай є неймовірно досить відомою особою в нашій старні. На її офіційній Instagram-сторінці більше 260 тисяч фоловерів.

15 вересня вона опублікувала пост в соціальній мережі. Справа в тому, що сама Раміна просила контакти хорошого гінеколога в столиці. Після цього вона опублікувала варіанти лікарів у столиці.

Пам'ятаєте, я просила у вас контакти хорошого гінеколога ?) Ділюся вашими рекомендаціями 🙌 🏻 сюди помістилося не все. Тому пишіть коментарі, щоб інші могли потрапити до хорошого лікаря
, - повідомила вона.

Фоловери також почали публікувати в коментарях свої варіанти, а хтось просив контакти відмінного лікаря в інших українських містах.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадавши, жарт на весіллі коштував шаферу дружби молодих. Коли справа доходить до виступу шафера на весіллях, є тонка грань між розповіддю кумедних анекдотів, яких очікує натовп, і занадто далекосяжними зауваженнями.

Також ми писали, що, Jerry Heil "вискочила заміж" прямо в басейні: "батьки в шоці".

Також портал Знай.uа повідомляв раніше таємниці справи Гонзадзе, помилування і наймолодша арештантка: колишня Козловського Раміна показала, як живуть довічно ув'язнені.