Відомий російський співак Філліп Кіркоров поділився з численними фанатами хорошими новинами, він зіграє в одному з фільмів.
Філліп Кіркоров має багатомільйонну армію шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фотографіями або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де за ним стежить 5.1 мільйона чоловік.
Цього разу Філіп Кіркоров вирішив зізнатися, що отримав роль у фільмі "Останній богатир: посланник темряви". Йому дісталася роль жар-птиці.

фото зі сторінки Філіпа Кіркорова

"Напередодні Нового 2022 року покажемо вам найголовнішу казку: останній богатир: ПОСЛАННИК темряви THE LAST WARRIOR: EMISSARY OF DARKNESS від Disney. У казковій пригоді у мене неймовірна роль. Я граю жар-птицю! Дивовижну, яскраву, чарівну ... для мене було неймовірним задоволенням брати участь в проекті, тим більше коли я дізнався, що за роль мені належить зіграти. Прообразом моєї жар-птиці став птах Фенікс 🔥", — розповів Кіркоров.

Філіп Кіркоров зізнався, що дуже любить Уолта Діснея і російський епос, тому герої з цієї картини повинні сподобається багатьом країнам.

фото зі сторінки Філіпа Кіркорова

Я впевнений, що всім набридли за кордоном супермени і люди-павуки, і наші колоритні казкові персонажі - Баба-Яга, Водяний, Чудо-Юдо і Жар-птиця повинні гарантувати нам "Оскара". Не пропустіть!"—- підсумував він.

Також "Знай.иа" писав, Філіп Кіркоров показав чоловіка, заради якого готовий на все: "щоб не сталося...". Філіп Кіркоров показав важливу для нього людину

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще