Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. Цього разу він заговорив про витончену сучасну українську кухню.

Новий ролик з рецептом був опублікований на його YouTube-каналі, де він регулярно дивує користувачів кулінарними шедеврами. Приготував він кабачкову ікру з соленим сиром і в'яленим кавуном.

Для цього чоловік відвідав "Ресторацію Шпігеля", що в місті Хмельницький, де познайомився з молодим кулінаром Артемом Блаутою. Той показав, як можна по сучасному приготувати всім знайоме блюдо.

Рецепт кабачкової ікри, фото: скріншот з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще
  • 300 г кабачків двох видів;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 2 столові ложки олії;
  • 1 ст ложка кетчупу;
  • Сіль, перець за смаком;
  • 2-3 шматочки солоного сиру;
  • 2-3 пелюстки в'яленого кавуна (можна замінити в'яленою вишнею).

Спочатку потрібно нарізати кабачки і цибулю кубиками. Морква потрібно натерти і відправити на сковорідку обсмажуватися разом з кабачками і цибулею. В кінці додаємо спеції і зубчик часнику.

Рецепт кабачкової ікри, фото: скріншот з відео

Через кілька хвилин можна вже додавати кетчуп, і коли всі інгредієнти досить обсмажити, переміщаємо його в блендер.

Сир і кавун додаємо вже безпосередньо перед подачею. Виходить неймовірно смачно і просто.

Кілька хвилин часу, і ресторанне блюдо можна подавати на стіл гостям.

Нагадавши, Костянтин Грубич показав ідеальний рецепт куті на Святвечір

Як повідомляв портал Знай.ua, Грубич показав, як готувати різдвяну підливу з сушених грибів: до вареників і каш у Святвечір.

Також Знай.ua писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат.