Ольга Цибульська розповіла про свій конфлікт з Віталієм Козловським. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч передплатників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

14 вересня вона опублікувала відеозапис разом з українським співаком Віталієм Козловським. Парочка танцює під пісню "Будь чи не будь" Алли Пугачової і Галкіна. У підписі Цибульська зазначила, що якось поконфліктувала з Козловським. Причина криється в характері співачка - він зробив колючість поряд жінки.

Я якось заблокувала @vkozlovskiy 😈 і ні, не за це Тікток. Кілька років тому на чорноморських іграх Віталік зробив мені розкішний комплімент: «ти в цій сукні як мочалка». І полетів у бан😁. На наступний день прийшов до тями і вибачився. А я, звичайно, розчулилася і розблокувала 😂Тепер я відігруюсь в #weekendshow на @m1ukraine і змушую Віталіка знімати ТікТоки і не тільки 😂⠀
, - повідомила вона.

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.