Новий навчальний рік тільки стартував, а батьки вже губляться в здогадах, як допомогти дітям з домашнім завданням. Адже з багатьма не впорається навіть дорослий, пишуть в групі "Батьки SOS".

Зокрема, у робочих зошитах з української мови та читання за четвертий клас людям довелося проводити ціле розслідування, щоб розпізнати зображення єгипетських богів.

"Не про школу, а про ті самі Зошити, без яких навчання не навчання. НУШ 4 клас. Малий прийшов за порятунком. Урок української літератури. Тема - ось тут цікавіше - "Міфи Давнього Єгіпту. Міфи слов'янських народів " - ну ок... Завдання з зошита. Зображення як є, дрібне і чорно-біле. У підручнику розшифровки немає. На уроці крупним планом показаний малюнок із зображенням Ра. Ну і на десерт - Ра тут теж немає», - скаржиться мама школяра.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Вона додала, що НУШ – це програма, яку діти повинні освоїти без допомоги батьків. Для тих батьків, які будуть робити домашнє завдання, вона залишила імена богів по порядку.

"Ось все вам не так. Тільки уявіть, як виглядало б наше життя, в якому Апіса від Себека відрізнити не можеш", "3 клас, завдання із зарубіжної літератури: намалювати одну з 9 муз», - додають батьки.

«У нас теж 4 клас НУШ, але про якісь спецтетради чую вперше. Книжки видали, зошити звичайні в лінійку і клітку. Спецом глянула. У підручнику такого немає", " подібні зображення були в зошиті з історії 6 клас. Не НУШ. Теж дивилися через лупу. Половину не зрозуміли, хто там на картинці, вчитель історії сказав - Не хвилюйтеся, це не важливо. Тому, мабуть, сам не знає всіх богів. Навіщо воно взагалі треба?",- дивуються інші.

Нагадаємо, сім'я витратила 8 тисяч гривень на прибирання, але в квартирі залишився бедлам: "Сама вимивала, гроші на вітер".

Як повідомляв " Знай.ua", українцю впарили сирники з огидною начинкою: "У чан з тестом падають миші.

Знай.ua писав, 200 гривень до фонду та 150 на подарунки: батьки школярів підрахували свої "позапланові" витрати.