Популярний український виконавець Костянтин Бочаров Melovin, який нещодавно зізнався, що цілих шість років зустрічався з хлопцем, здивував шанувальників запальним виступом на шоу "Танці з зірками".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Костянтина Бочарова в мережі Instagram.

"Тільки росплющив очі... і скільки ж я прочитав крутих слів підтримки. Дякую за ваше коханя, і ваші голоси за нашу пару! Нам є чим Вас дивувати! Вперед і вгору до наступного ефіру і нових емоцій!", — написав Костянтин Бочаров.

Шанувальники співака були приємно здивовані. На думку фанатів Костянтина, це був найкрасивіший танець. На зірках були запаморочливі блискучі костюми і грим. Танець запам'ятався м'якими, плавними лініями - очі в очі.

Якщо тобі, наш дорогий читач, ніколи не подобався вальс, то номер кості і Лізи може змусити змінити свою думку. Шанувальники дивилися виступ з відкритими ротами, збираючи найпозитивніші емоції.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Також Костянтин Бочаров розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту.

"Як мінімум, я вже нічого не боюся. Мені плювати, як на мене дивляться, Мені плювати, що про мене думають", - зізнався він Каті Осадчій.

Костянтин Бочаров, фото: Instagram

Нагадаємо, що свою бісексуальність музикант усвідомив у віці 13 років. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Світське життя" журналістці Катерині Осадчій.

"З 13 років ти живеш в такому страху, щоб не злили твої фото, щоб не злили твою переписку... ти постійно живеш в якійсь напрузі", - поділився артист.

Раніше повідомляли, Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "танцям з зірками" Лізою Русиною: влаштував романтику на висоті.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленець Данилко Melovin спародіював легендарного Сальвадора Далі: "Кумир дитинства".

Знай.uа писав, запалював під Олю Полякову: яким був Melovin в школі, раритетні кадри.